Algebehandling

Få et gratis alge og flisetjek i dag

Alge og flisebehandling med slutkontrol

Få din flotte og præsentable indkørsel, eller terrasse tilbage.
Vi renser dine fliser, så de kommer til at se næsten nye ud igen. Alge og mos belagte fliser kan være glatte og mere udsatte for frostsprængninger, også ser de bare kedelige og triste ud.

29 29 47 48

algebehandling

Hvordan virker algebehandling?

Taget sprøjtes med algemidlet, hvorefter alger og mos i løbet af en virkningsperiode på kort tid vil visne og blive vasket af taget af regn og vind. I vil kunne se virkningen allerede efter 3 ugers tid.

Kan det betale sig?

Alger og mos er medvirkende til at nedsætte levetiden på dit tag. En årlig algebehandling er derfor en rigtig god investering, og godt givet ud, i forhold til udgiften til udskiftning eller reparationer af taget.

 

Hvad er Alger?

Alger er ikke i sig selv farlige for dit hus; alger er små planter, der gror på fugtige overflader. De findes i mange tusinde forskellige afskygninger, og du kan derfor både finde grønne, gule og røde alger på dit hus. Algerne findes overalt udenfor, og derfor kender langt de fleste husejere også til algerne – de er bestemt ikke kønne, og de laver skader, hvis de får lov til at blive siddende.
Algerne er grimme – de pynter ikke på noget bygningsværk.

 

Kan Alger skade dit hus og træværk?

Algerne i sig selv er ikke farlige, dog holder algerne på fugten, hvilket kan skabe store problemer. Algerne kan være forstadie til blandt andet svampeangreb, som kan være svære at komme af med. Derudover kan algerne gøre stor skade på dit tag, idet de skaber revner i tagkonstruktionen. Revnerne bliver skabt, fordi algernes rødder kan vokse ned i tagkonstruktionen – og altså derved skabe revner i denne. Revnerne gør det muligt for fugten at binde sig, hvilket både kan skabe svamp og frostskader. Selvom algerne i sig selv altså ikke er farlige, kan de være med til at ødelægge dit tag eller dit træværk hurtigere.

 

3 gode grunde til at bestille algebehandling hos Iversen & Bruun

  • Professionel algebehandling forlænger dit tags og træværks levetid.
  • Dit hus, tag og træværk kommer til at syne meget flottere uden alger.
  • Vi værner altid om miljøet og naturen og bruger derfor kun miljøgodkendte produkter.

 

Hvornår skal man vælge at algebehandle?

Der er ikke noget tidspunkt, hvor algebehandlingen er mest optimal – Hos Iversen & Bruun tilbyder vi også algebehandlinger året rundt – de eneste betingelser er, at det er tørvejr, og at temperaturen er minimum +1 grad. Mange vælger at få algebehandlet om vinteren, så foråret kan gås algefrit i møde, mens andre vælger at algebehandle om efteråret. Der er ikke nogen årstid, der er bedre end andre, og vi er meget fleksible, idet vi kan lave en algebehandling lige netop, når det passer dig.

 

Vi tilbyder også algebehandling på erhvervs bygninger

Vi tilbyder ikke kun algebehandlinger til private – vi tilbyder også algebehandlinger til din virksomhed. Vil du give et godt indtryk til dine kunder når de kommer på besøg, kan du altså med fordel købe en algebehandling fra Iversen & Bruun – alger, mos og svamp ser nemlig ikke pænt ud, uanset om det findes på et privat hus eller på en virksomhedsbygning.

 

Vi passer på Miljøet – derfor…

anvender Iversen & Bruun miljøgodkendt udstyr til algebehandling. Udstyret består af et lukket højtrykrensesystem og godkendte produkter til bearbejdning af alger og lav. Det lukkede højtrykrensesystem sikrer, at al snavs og skidt bliver opsamlet. Asbest bliver naturligvis også filtreret fra.

Call Now ButtonRing til os