Brolægning

Få et tilbud på brolægning

Brolægning og anlægsarbejde med slutkontrol

Før dine drømme ud i livet. Få Iversen & Bruun til at anlægge din terrasse, indkørsel eller gårdhave og kom hjem med et smil hver dag.

29 29 47 48

Iversen & Bruun brolægning

Brolægning i København og på Sjælland

Iversen & Bruun tilbyder brolægning i hele Hovedstadsområdet og omegn. Vi har altid gennemsigtighed og kvalitet i højsædet, og afslutter alle opgaver med en slutkontrol. Det er din tryghed for at godt resultat.

Ny belægning

Iversen og Bruun anlægger alt fra den skønneste gårdhave og terrasse, til den flotte stabile indkørsel. Vi benytter lige de materialer, mønstre og former som du kunne ønske dig. – Vi laver også flotte højbede og stier til enhvers smag.
Vi arbejder gerne med nye spændende former og niveauer i din have.​ Vi har stor erfaring og vi deler gerne vores viden med dig. Måske har du selv en drøm og et ønske til bestemte mønster eller stenmateriale. Måske har du ingen idé om hvad der vil passe til netop din bolig ?  – Vi bidrager meget gerne med inspiration, ideer, materialevalg og vejledning, så vi sammen finder det helt rigtige, til netop din have.

 

Renovationer

Vi reparerer og renovere ældre belægning, hvor fliser er knækkede, eller hvor belægningen er blevet ujævn. Husk at underlaget er vigtigt og skal holde i mange år, derfor gør vi os ekstra umage for at lave en holdbar løsning.

 

Vi tilbyder stort set alle opgaver indenfor anlægsarbejde og brolægning:

 • Stenteresser
 • Gangstier
 • Højbede
 • Støttemure
 • Havegange og – stier
 • Brønde
 • Indkørsler
 • Granit arbejde
 • Mønsterbelægning
 • Fortove og kantsten
 • Chaussesten, brosten

Derudover planter vi også nye hække og indgår aftaler om hækkeklipning, eller anden vedligeholdelse af have. – Måske ønsker du at få imprægneret din flotte nye belægning eller algebehandlet en eksisterende.

 

Hvad koster brolægning?

Prisen for brolægning afhænger af den enkelte opgave. Uanset opgavens størrelse så bestræber vi os altid på at give dig en god oplevelse som kunde. Vi leverer udelukkende kvalitetsarbejde, som vi selv kan stå inde for og som du bliver glad for. Vi tager os tid til at tale med dig om opgaven inden og til at udføre arbejdet til perfektion. Det giver de bedste resultater, som du kan glæde dig over i mange år frem.
Vores priser afhænger naturligvis af opgavens omfang, og uanset om det er en opgave til private eller erhverv, er du garanteret en fast pris på netop din opgave. Vi anbefaler at du tager kontakt til os med henblik på en gratis besigtigelse og efterfølgende uforpligtende tilbud. Så får du nemlig en konkret pris og tilbud på brolægning. Du kan enten ringe til os, sende os en mail eller bruge vores kontaktformular.
Brolægger priser
Call Now ButtonRing til os