Hulmursisolering

Hulmursisolering til Danmarks BEDSTE pris!

Er din varmeregning for høj? Eller er der steder i dit hus, hvor det trækker ind med kold luft? Så er det en god ide at få undersøgt, om dit hus trænger til at blive isoleret eller efterisoleret. Vi tilbyder dansk hulmursisolering der giver dig bedre isolering, indeklima og som sparer dig penge på varmeregningen.

29 29 47 48

hulmursisolering

3 gode grunde til at

Hulmursisolere din bolig

  1. Du kan spare op til flere tusind kr om året. En investering der tjener sig hjem på bare 1-2 år.
  2. Din bolig får et bedre energimærke, og jo bedre energimærke jo mere er din bolig i værd.
  3. Du får en bedre boligkomfort uden træk fra vægge og gulve – og din bolig er nemmere at opvarme.

anmeldelser

“Kan kun sige gode ord om Rasmus Iversen, så jeg vil klart anbefale Iversen & Bruun. 
Vi fik isoleret vores hulmur til en rigtig god pris.”

– Brian Skovgaard Jensen

Uforpligtende tilbud

Modtag et uforpligtende tilbud på hulmursisolering, vi gennemgår alle faser.

Dansk overenskomst

Alle vore medarbejder er på dansk overenskomst.

Faste priser

En aftale er en aftale, vi arbejder med faste priser, ingen overraskelser undervejs.

Vær opmærksom på..

Er dit hus fra før 1960, er det ikke sikkert, at det er hulmursisoleret – med mindre det er blevet gjort efterfølgende. Og selvom det er gjort, kan isoleringen over tid være sunket sammen, så den øverste del af muren ikke længere er ordentligt isoleret.

 

Sådan foregår en hulmursisolering

Vi fjerner enten et par mursten eller borer et lille hul i ydermuren. Herefter blæser vi isoleringsgranulat ind igennem hullet. Papiruld isolerer effektivt og er miljøvenligt. Det er fremstillet af genbrugsaviser, der er tilsat mineralske salte, der gør det brandsikkert.

Det fås både som plader og løst granulat til indblæsning.

Størstedelen af danske huse der er bygget efter 1920 er bygget med det man kalder en hulmur. Hulmuren er rummet mellem ydermuren og den indvendige mur. Før i tiden isolerede man ikke dette hulrum meget, hvorimod der ved nybyggeri i dag er langt større krav til hulmursisoleringen.

Har du et ældre hus eller et hus med sparsom hulmursisolering er det heldigvis muligt at rette op på. En grundig hulmursisolering vil kunne mærkes på varmeregningen efterfølgende.

Når hulmursisoleringen er foretaget lappes hullet og vil efterfølgende ikke være synligt. Dit hus får altså ingen vedvarende mærker eller skrammer af indgrebet.

 

 

 

Hulmursisolering med papiruld

Vi anbefaler altid papiruld til hulmursisolering – men ønsker du et andet materiale lytter vi naturligvis til det.  Vores foretrukne isoleringsmateriale er papiruld, dette er desuden et genbrugsprodukt.
Papiruld produceres af aviser og reklamer. Materialet er desuden brandsikkert i den højeste mulige klasse, hvilket giver tryghed og sikkerhed.
Dette affald er det primære produkt i papiruld og har en rigtig isoleringsevne, som lever op til vores standarder.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad er hulmursisolering

Hulmursisolering er en isolering af hulmuren. Hulmuren er et hulrum der er mellem ydermuren og indermuren i huset. Dette hulrum er især i ældre huse dårligt isoleret. Det betyder stort varmetab, der kan rettes op med en professionel hulmursisolering.

Hvad gør hulmursisolering?

Ved bedre isolering af hulmuren i dit hus, vil du mindske varmetabet, få et bedre indeklima og ikke mindst en mindre varmeregning. I mange tilfælde vil det også medføre en bedre energivurdering.

Hvorfor skal man hulmursisolere?

Der er ikke regulative krav om at alle skal hulmursisolere deres huse. Men det giver god mening ift. især varmeregningen, som bliver lavere efter en grundig og god isolering. Dette, sammen med de øvrige fordele gør at flere og flere vælger at få foretaget en professionel hulmursisolering.

Hvad koster hulmursisolering

Prisen varierer blandt andet af husets størrelse og hvor meget isolering der er behov for. Vi anbefaler altid at du tager kontakt til os for et konkret og uforpligtende tilbud. Så vurderer vi hvad det vil kræve og hvad det vil koste. Vi arbejder med faste priser, så der er ingen overraskelser undervejs.
Typisk siges det at en hulmursisolering tjener sig hjem på blot 1-2 år.

Hvad skal man vælge ved hulmursisolering?

Først og fremmest bør man vælge en specialist til opgaven. Professionel hulmursisolering der er garantidækket er klart at foretrække. En forkert udført isolering kan nemlig skabe fugtproblemer, så det er vigtigt at det er en specialist der udfører opgaven.

Nogle går også efter dansk hulmursisolering, hvilket du også får her hos Iversen & Bruun. Vi har kun danske medarbejdere ansat.

Hvor længe holder hulmursisolering?

Der er som sådan ikke en udløbsdato på en hulmursisolering. Som kravene til energimærkerne øges over tid, kan det potentielt blive relevant at foretage yderligere klimaforbedringer, men som udgangspunkt er en hulmursisolering af et hus en holdbar løsning.

Er hulmursisolering godt?

Ja, såfremt det er udført korrekt og med det rette materiale. Vi anbefaler altid isolering med papiruld som er et brandsikkert og klimavenligt materiale. Isolering af hulmuren er ligeledes god fordi den hurtigt tjener sig ind og mindsker dit varmeforbrug.

Call Now ButtonRing til os