Hvem er Iversen & Bruun?

Efter flere år i branchen indenfor isolering og vedligeholdelse af hus og have, havde jeg et brændende ønske om at starte mit eget firma og derfor startede jeg Iversen & Bruun. Med en stor drøm om at gøre det lidt nemmere for husejere at vedligeholde deres hus, have og tage.

Jeg bor selv i hus og ved hvad det vil sige at bruge weekenderne i haven, i stedet for at bruge tiden sammen med familien. Det kan være rigtig dejligt at have et hus og en have, men også et stort arbejde. Vi ved, at det handler om tillid og tryghed når du som boligejer skal vælge hvilken håndværker du ønsker skal løse opgaven. Som kunde hos os er du nemlig vores bedste ambassadør og derfor gør vi alt hvad vi kan, for at du er i trygge hænder når du vælger os, så du senere hen får lyst til at anbefale Iversen & Bruun til andre.

Vi er medlem af Byg Garanti ordning og alle vores medarbejdere arbejder på dansk overenskomst. Vi dækker hele Københavns området, og tager også udenfor København og til Jylland når der er større opgaver.

 

Rasmus

Call Now ButtonRing til os