Tagrenderens

Få et gratis tjek af dine tagrender i dag

Det er vigtigt at holde tagrenderne rene og fri for blade og andet nedfald, så du undgår alvorlige fugt- frost- og vandskader på dit hus.

Vi har specialiseret os i tagrenderensning, hvor vi med specialudstyr fra jorden kan rense tagrender i op til 13 meters højde, hvilket typisk svarer til stue, 1. sal, 2. sal samt kviste.

29 29 47 48

Tilstoppet tagrende

Sådan foregår en rensning af dine tagrender

Vi renser og vedligeholder dine tagrender med støvsuger.

Det er både en nem og sikker løsning, også spare vi dig for omkostninger med en dyr leje af stilladser.

Vores støvsuger kan nå helt op til 13 meters højde.

Ved hjælp af et kamera sikre vi at vi får det hele med så vandet igen kan løbe frit i tagrenderne.

Hvornår er det bedst at få renset tagrender?

Tagrenderne skal gerne renses en gang om året. Det bedste tidspunkt at få renset dine tagrender er om efteråret når træerne taber bladene, som hurtigt kan give problemer med tilstoppede tagrender, nedløbsrør og regnvandsbrønde. Vandet bliver derfor ikke ledt sikkert væk fra huset, men løber i stedet ud over kanten og ned af facaden, hvor det kan give kritiske skader på både døre, vinduer, facade og udhæng samt resultere i råd og skimmelsvamp.

Husk… Din forsikring dækker ikke skader fra overfyldte tagrender!

Mange forsikringsselskaber værner sig imod dyre skader forårsaget af misligholdte tagrender og har som en del af deres betingelser nedsat eller ingen erstatning ved skader som følge af overfyldte eller ødelagte tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Det kan derfor blive en rigtig dyr affære at undlade rensning af tagrender.

Skal din bygning på et tidspunkt sælges, kan utætte tagrender og nedløbssystemer muligvis medvirke til en K3 fejl i tilstandsrapporten.

 

Hvor arbejder vi

Vi udfører professionel rensning af tagrender for private, andelsboligforeninger, ejerforeninger, virksomheder og grundejerforeninger.

 

Års aftale på rens af tagrender

Med en årsaftale hos Iversen & Bruun skal du aldrig bekymre dig om dine tagrender, nedløbsrør eller nedløbsbrønde. Vi anbefaler at få renset tagrender i et fast interval 1 – 2 gange årligt afhængigt af omgivelserne. Her kommer vi og renser dine tagrender, så du er klar til årstidens regnskyl uden at stå med en efterfølgende vandskade.

 

3 gode grunde til at bestille tagrenderens hos Iversen & Bruun

  • Uforpligtende tilbud, vi gennemgår alle faser, ingen overraskelser undervejs.
  • Alle vores medarbejder er på dansk overenskomst.
  • En aftale er en aftale, vi arbejder med faste priser.
Rens af tagrender i etagebyggeri
Tagrenderens
Call Now ButtonRing til os